Trojročné dievčatko stratené v poli strážil celú noc verný jorkšírsky teriér

NETKY.SK • 21 Jún 2018, 18:00 • 2 min
Trojročné dievčatko stratené v poli strážil celú noc verný jorkšírsky teriér

KENTUCKY - Rodina z amerického štátu Missouri si zo štvrtka na piatok prežila desivú noc. Ich trojročná dcéra Remy Elliott sa stratila. Dievčatko našli pátrači až v piatok ráno vďaka jorkšírovi, ktorý bol s dievčatkom celú noc a záchranca na presné miesto upozornil štekaním.

slovakia

left justify in out

Minulý štvrtok okolo pol deviatej večer zavolala na linku tiesňového volania vydesená Timber Merrittová z mesta Qulin. Jej dcéra Remy zmizla z dvora rodinného domu aj s jorkšírom menom Fat Heath.

 

Policajti okamžite vyhlásili pátranie, do vzduchu vzlietlo aj lietadlo, dievčatko sa však nepodarilo nájsť. Na druhý deň sa k policajtom pripojili aj desiatky dobrovoľníkov a spoločne prečesávali okolie, najmä rozsiahle kukuričné pole za domom.

 

Hľadanie v odrastenom kukuričnom poli nebolo nič ľahké. O ôsmej ráno hlboko v poli však začali pátrací psy štekať. Odpoveďou im bolo štekanie jorkšíra, ktorý sa od malého dievčatka nepohol celú noc. Malú Remy našli vzápätí bez problémov.

 

Dievčatko našiel jej strýko Quinlin, ktorý prišiel hľadať svoju neter z Kentucky. Remy spala schúlená do klbka a Fat Heath ju strážil. Okrem vyčerpania, miernej dehydratácie a niekoľkých štípancov bolo dieťa v poriadku.

 

Malý jorkšír je teraz oslavovaný ako hrdina.

 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies