Trojročné dievčatko prežilo pád z okna zodpovedajúci piatim poschodiam

NETKY.SK • 3 Máj 2018, 23:25 • 2 min
Trojročné dievčatko prežilo pád z okna zodpovedajúci piatim poschodiam

STAMFORD - Trojročné americké dievčatko prežilo len s menšími zraneniami pád z okna obytného domu, z výšky piatich poschodí. Nehoda sa stala v meste Stamford v americkom štáte Connecticut. S odvolaním sa na tamojšiu políciu o tom vo štvrtok informovala tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Polícia uviedla pre miestny denník The Advocate, že dieťa spadlo do vrstvy čerstvo rozhádzaného mulču v utorok skoro popoludní. Keď dievčatko našli, hýbalo sa a plakalo.

 

Previezli ho do nemocnice so zraneniami, ktoré neohrozovali jeho život. Seržant Brian Butler povedal, že na dievčatko dávala v čase nehody pozor jeho slabo vidiaca stará matka a teta. Dieťa si otvorilo okno a spadlo vedľa parkoviska.

 

Butler dodal, že aj keď sa byt nachádzal na druhom poschodí, pád na úroveň parkoviska zodpovedal štyrom až piatim poschodiam. Polícia oznámila prípad štátnemu ministerstvu pre deti a rodinu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies