Trojnásobná olympijská šampiónka Riceová ukončila kariéru

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 09:28 • 2 min
Trojnásobná olympijská šampiónka Riceová ukončila kariéru

SYDNEY - Trojnásobná olympijská víťazka z Pekingu 2008 Stephanie Riceová sa rozhodla vo veku 25 rokov ukončiť úspešnú plaveckú kariéru. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Austrálčanku trápilo od prípravy na OH 2012 zranenie ramena, ktoré sa neblaho podpísalo aj na jej výkonoch v Londýne. Takmer dva roky nesúťažila a v stredu na svojej oficiálnej webstránke oznámila, že sa do profibazénov už ani nevráti.

      

"Musela som si nechať čas na rozmyslenie, aby som sa vedela na sto percent rozhodnúť, či budem pokračovať alebo nie. Toto rozhodnutie je konečné a nemenné. Je smutné, že musím takto skončiť, cítim, že strácam kúsok seba. Teším sa však na nové zážitky," uviedla Riceová, ktorá pri olympijskom debute v Pekingu 2008 získala zlaté medaily na 200 a 400 m v polohových pretekoch ako i v štafete na 4x200 m v.sp., všetky vo svetových rekordoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies