Trojlístok si prilepšoval vlámaniami, skončili vo väzbe

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 10:38 • 2 min
Trojlístok si prilepšoval vlámaniami, skončili vo väzbe

BRATISLAVA - Vo vyšetrovacej väzbe skončil trojlístok, ktorý si prilepšoval vlámačkami v bratislavskej Dúbravke. Tridsaťročný Richard, o sedem rokov starší Mário a 24-ročná Martina čelia obvineniam z niekoľkých krádeží a poškodzovania cudzej veci.

slovakia

left justify in out

Páchatelia kradli v podzemných garážach na Trhovej ulici. Vykradli tu Seat Exeo, z ktorého zobrali veci za 420 eur. Z bytovky na tej istej ulici ukradli bicykel za 340 eur. Richard má navyše na svedomí aj ďalšie tri krádeže. V garážach na Ulici Martina Granca sa vlámal do dvoch áut, krádežami a poškodením vozidiel spôsobil škodu 900 eur. Zavítal aj do jedného z bytov na Tranovského ulici, tu ho však prekvapil majiteľ bytu.

 

Policajti vykonali domovú prehliadku v jednom z rodinných domov na Kremeľskej ulici a zaistili aj ďalšie veci pochádzajúce z trestnej činnosti páchanej v Bratislavskom kraji. Našli bicykle, notebooky, mobilné telefóny, rôzne náradia, pečiatky ako aj iné rôzne osobné veci.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona