Trojlístok lupičov skončil v rukách polície, dvoch krátko pred činom odsúdili za inú trestnú činnosť

NETKY.SK • 27 Jún 2017, 14:14 • 2 min
Trojlístok lupičov skončil v rukách polície, dvoch krátko pred činom odsúdili za inú trestnú činnosť

BRATISLAVA/DUNAJSKÁ STREDA - V rukách polície skončili traja muži (30, 32, 34), ktorí začiatkom týždňa na železničnej stanici v Dunajskej Strede olúpili 38-ročného muža.

slovakia

left justify in out

Najmladší a najstarší páchatelia boli len deň pred týmto činom odsúdení nepodmienečne za inú trestnú činnosť. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, prepadnutý muž prišiel po útoku o peniaze, doklady a mobil, podarilo sa mu ujsť.

 

Krátko po čine policajti útočníkov zadržali a obvinili zo zločinu lúpeže závažnejším spôsobom konania. Ako uviedla Linkešová, 34-ročný Patrik a 30-ročný Štefan boli iba v nedeľu súdom odsúdení v tzv. superrýchlom konaní za vlámačku do auta v okrese Dunajská Streda.

 

Súd jednému vymeral 12 mesiacov nepodmienečne a druhému uložil trest odňatia slobody na osem mesiacov. Obvinení sú v policajnej cele a hrozí im trest na sedem až 12 rokov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies