Trojicu z Oravy a Bratislavčana obvinili z drogovej trestnej činnosti

NETKY.SK • 3 September 2018, 16:59 • 2 min
Trojicu z Oravy a Bratislavčana obvinili z drogovej trestnej činnosti

NÁMESTOVO – Kriminalisti z Dolného Kubína spoločne s policajtmi z pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Žiline zaistili v uplynulom týždni v okrese Námestovo počas akcie zameranej na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti rastlinný materiál aj kryštalické látky.

slovakia

left justify in out

Obvineniu z drogovej trestnej činnosti čelia 29-ročná Martina, 32-ročný Patrik, 35-ročný Michal, všetci traja z Námestova a 35-ročný Ľuboš z Bratislavy. O tom v pondelok informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

 

„Predbežným skúmaním časti zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o marihuanu, hašiš a pervitín v množstve, ktoré zodpovedá 14 bežným jednotlivým dávkam drogy. Obvineným hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na tri roky až desať rokov,“ doplnil.

 

Na všetkých obvinených spracoval vyšetrovateľ PZ podnet na návrh na ich vzatie do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies