Trofej FIFA The Best 2018 pre Modriča? Ronaldo sa nehodlá zúčastniť na galavečere

NETKY.SK • 24 September 2018, 12:03 • 2 min
Trofej FIFA The Best 2018 pre Modriča? Ronaldo sa nehodlá zúčastniť na galavečere

TURÍN - V pondelok sa v Londýne uskutoční v poradí tretia edícia bilančnej ankety Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) The Best. Súčasťou galavečera však nebude víťaz ostatných dvoch ročníkov - Portugalčan Cristiano Ronaldo.

slovakia

left justify in out

Podľa oficiálnych správ sú za tým čisto športové dôvody, keďže jeho taliansky klub Juventus Turín hral v nedeľu večer ligový zápas vo Frosinone (2:0) a už v stredu ho čaká ďalší na ihrisku Bologne. Neoficiálne sa však šušká o tom, že 33-ročný rodák z Madeiry nezvíťazil v ankete o najlepšieho futbalistu sezóny 2017/2018, a preto na podujatie nepríde.

Favoritom médií na zisk prestížnej individuálnej trofeje je Chorvát Luka Modrič. Tridsaťtriročný rodák zo Zadaru v minulom ročníku vyhral po boku Cristiana Ronalda tretíkrát za sebou Ligu majstrov a dominoval aj v domácom a kontinentálnom superpohári, ako aj na MS klubov. Modrič navyše zažil skvelé MS 2018 v Rusku, na ktorých pomohol svojej krajine k postupu do finále.

Modrič už na konci augusta získal ocenenie pre najlepšieho hráča roka podľa Európskej futbalovej únie (UEFA). Na slávnosti v Monaku CR7 chýbal, keďže vopred vedel výsledky ankety. Niektoré médiá špekulujú aj o tom, že C. Ronaldo nepríde do Londýna preto, že sa aspoň zatiaľ nechce stretnúť s prezidentom Realu Madrid Florentinom Pérezom. Práve údajne naštrbený vzťah s najvyšším funkcionárom "bieleho baletu" mohol stáť za letným odchodom Ronalda zo Štadióna Santiaga Bernabéua do Turína.

Ako je známe, cenu FIFA The Best 2018 získa Cristiano Ronaldo, Luka Modrič alebo Mohamed Salah.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies