Troch zo 17 podozrivých z lúpeže Kardashianovej šperkov prepustili

NETKY.SK • 12 Január 2017, 07:09 • 2 min
Troch zo 17 podozrivých z lúpeže Kardashianovej šperkov prepustili

PARÍŽ - Troch z celkove 17 podozrivých zo spoluúčasti na lúpeži šperkov v hodnote asi deviatich miliónov eur z parížskej rezidencie americkej celebrity Kim Kardashianovej-Westovej (36) vrátane jej vodiča prepustili na slobodu.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií, ktoré dnes prenikli na verejnosť z kruhov vyšetrovateľov, sa podozrenia voči tejto trojici ukázali ako neudržateľné. Štrnásť ostávajúcich zadržaných zostáva naďalej v policajných celách. Prepustili aj Kardashianovej šoféra.

 

 

 

Kardashianovú prepadli začiatkom októbra 2016 v jej parížskej hotelovej izbe dvaja maskovaní muži prezlečení za policajtov a vyhrážali sa jej strelnou zbraňou. Podľa vyjadrenia jej hovorcu bola otrasená, fyzickú ujmu však neutrpela.

 

Televízna hviezdička bola vo francúzskej metropole na Parížskom týždni módy spolu so svojou matkou Kris Jennerovou a sestrou Kendall Jennerovou. Počas rovnakého podujatia v roku 2014 sa stala tiež terčom napadnutia, ani vtedy však neutrpela zranenia.

 

Kriminalisti sa na stopu jedného z podozrivých dostali vďaka stopám DNA z miesta činu. Ostatných podozrivých vypátrali na základe vyhodnocovania videozáznamov a monitoringu.

 

 

Pri pondelkových raziách v parížskej aglomerácii a v južnom Francúzsku našli aj 200.000 eur v hotovosti, po koristi lupičov sa však zľahla zem.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies