Trnavský primátor Peter Bročka sa nevzdáva dobrovoľníckych aktivít

NETKY.SK • 14 Marec 2015, 12:09 • 2 min
Trnavský primátor Peter Bročka sa nevzdáva dobrovoľníckych aktivít

TRNAVA – Nástupom do čela samosprávy nezanevrel trnavský primátor Peter Bročka na dobrovoľnícke aktivity. Veď práve pôsobenie vo verejnej sfére na báze dobrovoľníctva vyniesli jemu i ďalším členom združenia Lepšia Trnava priazeň trnavských voličov a po novembrových voľbách vstup do komunálnej politiky.

slovakia

left justify in out

So svojou účasťou či účasťou niektorých poslancov Lepšej Trnavy počíta aj naďalej, pripustil, že možno už na jar. „No v inej podobe, budeme skôr pomáhať iným združeniam, keď prídu s iniciatívou. Nehovorím, že finančne, ale skôr materiálne a osobným prispením. Chceme aktivizovať ostatných ľudí a aktívne im pomáhať, možno aj tými skúsenosťami, čo sme nabrali za posledný čas,“ uviedol Bročka.

 

Lepšia Trnava v uplynulom období začala s aktivitami na zušľachťovaní verejných priestranstiev, opakovane sa dobrovoľníci venovali detskému ihrisku Guliver v mestskom parku, maľovali v krízovom centre i v detskom domove, „adoptovali“ si priestranstvo pred cholerovou kaplnkou, starali sa o zeleň na zrušenom cintoríne pri cukrovare a robili aj ďalšie aktivity, ku ktorým sa postupne pridávalo čoraz viac ľudí.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies