Trnavský primátor Bročka pozýva na punč, výťažok pôjde na charitu

NETKY.SK • 15 December 2015, 09:46 • 2 min
Trnavský primátor Bročka pozýva na punč, výťažok pôjde na charitu

TRNAVA – Primátor Trnavy Peter Bročka bude na Vianočných trhoch v centre mesta vo štvrtok, v piatok a v pondelok vždy od 16:00 do 18:00 podávať vianočný primátorský punč. Ľudia môžu za punč zaplatiť, takto získané peniaze pôjdu na charitatívne účely. Bročka ich osobne odovzdá v utorok 22. decembra.

slovakia

left justify in out

V pondelok 21. decembra čaká primátora aj ďalšia povinnosť, ktorou je symbolické prebratie Betlehemského svetla od skautov pre všetkých obyvateľov Trnavy. V stredu 23. decembra sa zúčastní na štedrej večeri pre osamelých ľudí a ľudí bez domova v dome Katolíckej jednoty Slovenska v Trnave.


Vianočné neformálne stretnutia primátora s Trnavčanmi na Trojičnom námestí majú dlhoročnú tradíciu. Bročka pred rokom po nástupe do funkcie len pozmenil nápoj, ktorý okoloidúcim ponúka. Kým jeho predchodcovia preferovali čaj, on dal prednosť punču.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies