Trnavskí colníci zadržali pri kontrole vozidla desiatky tisíc anabolík

NETKY.SK • 20 Máj 2020, 16:29 • 2 min
Trnavskí colníci zadržali pri kontrole vozidla desiatky tisíc anabolík

TRNAVA - Príslušníci finančnej správy z Colného úradu Trnava našli pri kontrole osobného motorového vozidla 20.000 kusov ampuliek a 60.000 kusov piluliek s látkami s anabolickým alebo iným hormonálnym účinkom.

slovakia

left justify in out

Vodič tvrdil, že preváža prípravky proti vlhkosti. Informovala o tom v stredu hovorkyňa Finančnej správy (FS) SR Ivana Skokanová.

 

Bratislavského vodiča colníci zastavili na diaľnici D1 na odpočívadle Červeník. Pri kontrole 29-ročný muž tvrdil, že preváža prípravky proti vlhkosti, podrobnosti však uviesť nevedel.

 

img

 

"Príslušníci finančnej správy preto skontrolovali batožinový priestor vozidla. Pri kontrole našli 12 väčších kartónových krabíc prekrytých dekou, v ktorých sa nachádzalo viac ako 20.000 kusov ampuliek a 60.000 kusov piluliek s látkami s anabolickým alebo iným hormonálnym účinkom. Všetky zaistili," uviedla Skokanová.

 

Mužovi hrozí pre podozrenie z ohrozovania zdravia nepovolenými liekmi, neoprávneným zaobchádzaním s liekmi a pre podozrenie z falšovania liekov a neoprávneného zaobchádzania s látkami s anabolickým alebo iným hormonálnym účinkom trest od troch do 12 rokov väzenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies