Trnavské čistky pokračujú: Končí päť hráčov vrátane Lietavu

NETKY.SK • 4 Jún 2013, 11:10 • 2 min
Trnavské čistky pokračujú: Končí päť hráčov vrátane Lietavu

TRNAVA - Po trnavskej futbalovej kataklizme v uplynulej corgoňligovej sezóne pokračuje veľké upratovanie v kádri.

slovakia

left justify in out

Prvú vlnu odchodov (Ladislav Tomaček, Karol Pavelka, Ivan Hodúr, Martin Raška) nasleduje ďalšia: v družstve končia Ivan Lietava, Patrik Čarnota, Radoslav Ciprys, Ján Petráš a Michal Gašparík.

"Po mojom príchode som avizoval zhruba tretinovú obmenu hráčskej kabíny. O kádri mám svoju predstavu, chcem poskladať tím, ktorý bude založený na kvalite a charaktere. Takých futbalistov si aj budem vyberať. Je jasné, že nemôžu prísť iba noví hráči, niektorí musia aj odísť. Rozhodli sme pre týchto deviatich," uviedol nový tréner "andelov" Juraj Jarábek. Klub má záujem o Mareka Kaščáka a Srdjana Grabeža, bude s nimi rokovať o nových kontraktoch. Ešte rok potiahne Miroslav Karhan. Spartak už má istého jedného novica, zmluvu podpísal stopér Jozef Adámik z Banskej Bystrice. "Sme v rokovaní s ďalšími zaujímavými futbalistami, v tejto chvíli je predčasné hovoriť o menách," uzavrel Jarábek. 

Trnavčania sa v hodine dvanástej zachránili v najvyššej súťaži, o ich zotrvaní medzi slovenskou elitou sa rozhodlo až v záverečnom 33. kole Corgoň ligy 2012/2013. Tesné víťazstvo "andelov" v Prešove nad domácim 1. FC Tatran 1:0 znamenalo pre Spartak posun na 11. miesto v konečnej tabuľke a zostup Šarišanov do II. ligy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona