Trnavská polícia urobila domové prehliadky u predajcov drog

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 14:26 • 2 min
Trnavská polícia urobila domové prehliadky u predajcov drog

TRNAVA - Do väzenia na 10 až 15 rokov môžu ísť traja Trnavčania, ktorí predávali drogy.

slovakia

left justify in out

Polícia ich sledovala niekoľko mesiacov, kým vo štvrtok 12. marca urobila domovú prehliadku v skorých ranných hodinách na štyroch adresách. Na uliciach Vajanského, Čajkovského, Tajovského a Ostravskej zadržali trnavskí policajti a policajti Národnej protidrogovej jednotky štyri osoby, urobili prehliadky aj dvoch motorových vozidiel a osobné prehliadky zadržaných. 
     

" Policajti zaistili 23 plastových vreciek, mikroténové vrecká, v ktorých sa nachádzalo konope, elektronickú váhu a fajky. Zo zaistených 219 gramov sa dalo vyrobiť 439 dávok marihuany v hodnote 4390 eur. Obvinení si za jedno vrecko s konope pýtali od 7,50 eura do 10 eur. Drogy predávali samostatne alebo spoločne najmenej od januára minulého roka," informovala dnes krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. 
     

Na základe výsluchov obvinených a svedeckých výpovedí vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi troch Trnavčanov, 26-ročného Vladimíra B., 34-ročného Jána H. a 26-ročného Jána R. Zároveň spracoval návrh na ich väzobné stíhanie. Na základe príkazu súdu ich policajti eskortovali v nedeľu 15. marca do výkonu väzby.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies