Trnavská polícia nedostala od Blahovej žiadne trestné oznámenie na Čistý deň

NETKY.SK • 23 Marec 2017, 16:53 • 2 min
Trnavská polícia nedostala od Blahovej žiadne trestné oznámenie na Čistý deň

TRNAVA – Krajské riaditeľstvo polície v Trnave nedisponuje podnetom na galantské resocializačné zariadenie Čistý deň, o ktorom na dnešnej tlačovej besede strán SaS a OĽaNO-NOVA hovorila poslankyňa Natália Blahová. Pre TASR to uviedla krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová. Dodala, že po prijatí sa ním bude polícia zaoberať zákonným spôsobom.

slovakia

left justify in out

Blahová dnes na tlačovej konferencii uviedla, že podala trestné oznámenie v súvislosti so zariadením Čistý deň pre podozrenie zo subvenčného podvodu. Rieši ho podľa jej slov krajská polícia Trnava. Pri podaní vychádzala z tzv. medzistrediskovej zmluvy, keď sa podľa nej vytváral čierny fond za vymenené deti medzi jednotlivými sociálnymi zariadeniami.

 

Tlačová konferencia SaS a OĽaNO-NOVA sa konala na tému podania návrhu na odvolanie ministra práce Jána Richtera (Smer-SD). Dôvodom je jeho konanie v kauze Čistý deň. Podľa opozície minister kauzu kryje a k jej obetiam, klientom zariadenia, sa správa nehanebne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies