Trnavská City Arena otvorí brány v predstihu, už koncom augusta

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 09:52 • 2 min
Trnavská City Arena otvorí brány v predstihu, už koncom augusta

TRNAVA – Trnavská City Arena, ktorá plánuje otvoriť brány svojim návštevníkom v predstihu už koncom augusta, má v súčasnosti prenajatých viac ako 90 % priestorov obchodného centra.

slovakia

left justify in out

Avizovaných je viac 120 obchodov vrátane supermarketu Billa, prevádzok banky a mobilných operátorov. Počíta sa s otvorením reštaurácií, kaviarní, fast foodových jednotiek, súčasťou bude multiplex s piatimi kinosálami a fitnes.

 

Práce na stavbe aj vďaka priaznivému počasiu pokračujú podľa plánu. Predseda predstavenstva City-Arena Plus Pavol Adamec informoval, že v obchodnom centre dokončujú železobetónový prefabrikovaný skelet, jeho opláštenie a zateplenie. Vo vnútri sa už zároveň inštaluje potrebná infraštruktúra - vzduchotechnika, elektrické inštalácie a podobne. "Každý deň na staveniskách pracuje približne 300 pracovníkov," dodal Adamec.

 

Trnavská City Arena zákazníkom ponúkne na ploche 29.500 štvorcových metrov (m2) administratívne priestory s rozlohou 2300 m2, hotel so 45 lôžkami a takmer 1000 parkovacích miest na dvoch podzemných podlažiach. Futbalové majstrovstvo Spartaku Trnava alebo slovenskej futbalovej reprezentácie bude môcť sledovať na najmodernejšom slovenskom štadióne až 19.900 fanúšikov.

 

Trnava má dnes spomedzi krajských miest najmenej obchodných priestorov na tisíc obyvateľov (550 m2). Podobne je na tom už len Prešov. Európsky priemer je pritom až 1200 m2 na tisíc obyvateľov. Postavením obchodného centra City Arena sa Trnava dostane na 900 m2 obchodných priestorov na tisíc obyvateľov.

 

City-Arena Plus, a. s., Trnava, ktorá trnavské nákupné centrum buduje, patrí do developérskej skupiny Euro Max Slovakia, ktorá má na svojom konte výstavbu a prevádzku nákupných centier pod značkou Max. Štadión Antona Malatinského investor City-Arena, a. s., po kolaudácii odovzdá do majetku mesta. Je projektovaný podľa technických parametrov a požiadaviek UEFA a FIFA. Celý komplex bude spĺňať štandardy moderných stavieb vrátane ekologických technológií a energetickej úspornosti. Informovali o tom Ľudovít Tóth a agentúry event2all.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies