Trnavská automobilka kvôli pandémii uzatvára pracovné linky

NETKY.SK • 15 Marec 2021, 07:33 • 2 min
Trnavská automobilka kvôli pandémii uzatvára pracovné linky

Automobilka Stellantis v sobotu a v nedeľu zastavila výrobu na jednej pracovnej zmene, k čomu museli pristúpiť aj v pondelok.

slovakia

left justify in out

V pondelok 15. marca výrobu pozastavujú  na dvoch pracovných zmenách. Automobilka má podľa jej hovorcu Petra Šveca problémy s nedostatkom polovodičových komponentov nevyhnutných pre výrobu. Spôsobila ich COVID kríza u dodávateľov.

Automobilka podľa Šveca intenzívne pracuje na možnostiach dodania potrebných dielcov. O vývoji situácie bude informovať svojich zamestnancov. 

 

"Kolegyne, kolegovia, oznamujeme vám, že v pondelok 15. marca na rannej zmene so začiatkom o 6h00, ani na poludňajšej zmene od 14h00 pre nedostatok dielov spôsobených COVID krízou nevyrábame. Týka sa to všetkých výrobných prevádzok, s výnimkou retuše na BTU a vykládky kamiónov," uvádzajú na sociálnej sieti.

 

Informácia pre zamestnancov automobilky: SVK Kolegyne, kolegovia, oznamujeme vám, že v pondelok 15. marca na rannej...

Uverejnil používateľ Trnavská automobilka Groupe PSA Nedeľa 14. marca 2021


Spoločnosť Stellantis vznikla 16. januára spojením skupín Fiat Chrysler Automobiles (FCA) a Groupe PSA, jej súčasťou je aj trnavská automobilka



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies