Trnavská automobilka darovala štyri vozidlá štyrom odborným školám

NETKY.SK • 4 Október 2017, 17:07 • 2 min
Trnavská automobilka darovala štyri vozidlá štyrom odborným školám

TRNAVA – Trnavská automobilka PSA Groupe darovala štyrom vybraným odborným školám vozidlo na pedagogické účely z radov najnovšieho modelu Citroën C3.

slovakia

left justify in out

Ide o vozidlá, ktoré boli v Trnave vyrobené v rámci predsériovej výroby. Z novej vyučovacej pomôcky sa môžu tešiť na strednej priemyselnej škole dopravnej a strojníckej v Trnave, na trnavskej Strednej odbornej škole (SOŠ) automobilovej a na SOŠ technickej v Galante.

 

V školách sa stanú súčasťou praktického vyučovania a budú slúžiť na zlepšenie vedomostí o konštrukcii motorov, funkčnosti autotronických (elektronických) systémov a ďalších prvkoch novej generácie automobilov. Školy boli vybrané ako partnerské v rámci spolupráce v súlade s praktickým vyučovaním s PSA Groupe Slovakia. Informoval dnes hovorca automobilky Peter Švec.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies