Trnavčania začnú prípravu pod vedením Fabiana

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 13:33 • 2 min
Trnavčania začnú prípravu pod vedením Fabiana

TRNAVA - Účastník druhej najvyššej hokejovej súťaže HK Gladiators Trnava hlási pred začiatkom prípravného obdobia na novú sezónu zmeny na postoch hlavných trénerov jednotlivých zložiek.

slovakia

left justify in out

Prvé mužstvo mužov bude viesť Jozef Fabian, ktorý v uplynulých štyroch ročníkoch pôsobil v klube v pozícii hlavného trénera dorastu. Podarilo sa mu s ním dvakrát získať titul v I. lige a vybojovať postup do extraligy, v ktorej sa následne tím umiestnil na 4. priečke Kategóriu dorastu po Fabianovi prevezme Igor Tóth. Ten v uplynulých troch sezónach viedol dorastencov Ružinova, s ktorými v roku 2015 získal extraligové striebro.


Hlavným trénerom novovzniknutej kategórie kadetov bude Miroslav Cibulka. Starších žiakov (8. a 7. ročník) povedie Martin Groma, mladších žiakov (6. a 5. ročník) Martin Baran. V prípravke (4. a 3. ročník, 2., 1. ročník a predškoláci) budú ako hlavní tréneri pôsobiť Rudolf Macko a Jozef Klokner.


Trnavským mužom po základnej časti uplynulého ročníka I. ligy patrilo 10. miesto a nepostúpili do play-off. Príprava na novú sezónu sa v Trnave začne v utorok 2. mája.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies