Trnavčania sú po viróze už v poriadku

NETKY.SK • 21 Október 2014, 15:31 • 2 min
Trnavčania sú po viróze už v poriadku

TRNAVA - Zdravotný stav kádra futbalistov Spartak Trnava sa po minulotýždňovej viróze rapídne zlepšil. Zverenci Juraja Jarábka v pondelok trénovali už takmer v kompletnej zostave.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, Únia ligových klubov (ÚLK) pre maródku v kádri Spartaka odložila na neurčito nedeľný fortunaligový súboj 14. kola na Pasienkoch proti Slovanu Bratislava.

 

ÚLK dostala v piatok potvrdenie zo strany Spartaka Trnava o tom, že v priebehu týždňa boli u šiestich jeho hráčov zistené príznaky akútneho ochorenia, pričom ďalší štyria futbalisti s masérom mali naň vo štvrtok podozrenie. Išlo o oficiálne rozhodnutie Regionálneho úradu verejného zdravotníctva, ktorý urobil hráčom testy, pričom zistil, že sa medzi nimi prenáša tzv. rotavírus. Keďže išlo o infekčné ochorenie, nariadil úrad futbalistom Spartaka od 17. októbra domácu karanténu a vydal rozhodnutie, podľa ktorého sa nesmeli zúčastniť ani na nedeľnom zápase. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies