Trnavčana obvinili z lúpeže a piatich vlámačiek

NETKY.SK • 24 Február 2017, 13:10 • 2 min
Trnavčana obvinili z lúpeže a piatich vlámačiek

TRNAVA - Policajti vypátrali muža, ktorý má na svedomí lúpež a päť februárových vlámačiek v Trnave.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný, v minulosti už trestaný Trnavčan, skončil vo väzbe. Škody, ktoré napáchal, sa vyšplhali na približne 2 600 eur. Začiatkom mesiaca prepadol na Okružnej ulici 47-ročnú ženu. Z ruky jej vytrhol mobil a strhol jej kabelku. Po útoku ju museli ošetriť. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, po pár dňoch sa vlámal do baru, ukradol cigarety, pochutiny i peniaze. Z ďalšieho pohostinstva na Prednádraží vzal elektroniku.

 

Až dvakrát sa vlámal do obchodu s oblečením na Paulínskej ulici. Najprv zobral peniaze a na druhý deň pokladničku a notebook. Prázdnu pokladničku zahodil a notebook si uložil do kríkov. Plánoval ho predať, no poškodil ho, a tak ho napokon zahodil. Krátko nato sa vlámal do predajne na Dolných Baštách, kde vzal darčekové predmety. Trnavčanovi, ktorý je obvinený z lúpeže a krádeže, hrozí trest na tri až desať rokov. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies