Trnavčan Vlasko a dvojica Žilinčanov zaujali Wislu Krakov

NETKY.SK • 16 December 2014, 11:58 • 2 min
Trnavčan Vlasko a dvojica Žilinčanov zaujali Wislu Krakov

KRAKOV - Podľa viacerých poľských zdrojov by sa mohol hráč slovenského futbalového klubu Spartak Trnava Ján Vlasko stať novou akvizíciou Wisly Krakov.

slovakia

left justify in out

Portál sport.pl však informuje, že prestup jedného z najlepších hráčov Fortuna ligy, ktorému sa v júni 2015 končí zmluva s aktuálnym zamestnávateľom, by sa uskutočnil len v prípade, že by z Wisly v zime odišiel Bosniak Semir Stilič. Toho chce údajne zlanáriť viacero klubov, medzi ktorými sa spomína aj Dinamo Záhreb.

 

Przeglad Sportowy charakterizuje Vlaska ako podobný typ futbalistu s dobrou ľavačkou a výbornou technikou. Podľa známeho periodika boli až traja zástupcovia krakovského klubu koncom novembra na osemfinálovom stretnutí Slovnaft Cupu 2014/2015 medzi Žilinou a Trnavou, kde okrem Vlaska sledovali aj domácich stredopoliarov Viktora Pečovského a Michala Škvarku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies