Trnavčan Čarnota odohral zápas po ôsmich mesiacoch

NETKY.SK • 13 November 2015, 10:38 • 2 min
Trnavčan Čarnota odohral zápas po ôsmich mesiacoch

TRNAVA - Obranca futbalového Spartaka Trnava Patrik Čarnota odohral cez víkend prvý súťažný zápas od polovice marca po zranení kolenných väzov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný bek v nedeľu nastúpil za juniorku "andelov" v domácom dueli proti FK Pohronie (0:2). "Som rád, že som odohral zápas v zdraví. Pred stretnutím som ani nečakal, že si odkrútim hneď 73 minút. Predpokladal som, že tréner ma postaví až na posledné minúty. Napokon som hral od začiatku a ešte som mal na ramene aj kapitánsku pásku," povedal Čarnota pre oficiálnu stránku Trnavy.

Rodák zo Starej Ľubovne hral aj v stredajšom modelovanom prípravnom zápase medzi A- a B-tímom Spartaka. Trnava sa najbližšie vo Fortuna lige predstaví v nedeľu 22. novembra, keď na domácej pôde hostí v derby Slovan Bratislava. "Dúfam, že príde opäť čo najviac divákov na štadión a bude to znova veľké derby ako po minulé roky. Tieto zápasy sú vždy úplne iné ako ostatné duely v lige. Verím, že všetko sa skĺbi pozitívne dokopy a naši fanúšikovia si zápas užijú. Či si zahrám na jeseň ešte aj za áčko, to je otázka na trénera Hucka," dodal Čarnota.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies