Trnava zrejme až šesť týždňov bez Pauknera

NETKY.SK • 18 August 2016, 08:40 • 2 min
Trnava zrejme až šesť týždňov bez Pauknera

TRNAVA - Fortunaligový klub FC Spartak Trnava sa približne šesť týždňov bude musieť zaobísť bez Matúša Pauknera. Dvadsaťpäťročný útočník si minulý víkend zlomil kostičku medzi členkom a priehlavkom na ľavej nohe, informovala internetová stránka spartak.sk.

slovakia

left justify in out

Paukner sa zranil v Seredi, kde nastúpil v drese juniorky Spartaka v súboji II. ligy. Do "derby" zápasu zasiahol v 49. minúte, lenže už o desať minút musel opustiť ihrisko, keď ho nepríjemne zozadu šmýkačkou zranil Djiby Ba.

 

"Veľmi ma to mrzí. V lige som stihol odohrať len jeden zápas proti Dunajskej Strede, podarilo sa mi skórovať, bola skvelá atmosféra a vyhrali sme. Tešil som sa na ďalšie takéto zápasy v drese Spartaka. Bohužiaľ, čaká ma dlhšia pauza, počas nej spravím všetko, aby som sa vrátil ešte lepšie pripravený," uviedol pre klubový web Paukner.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies