Trnava získala reprezentanta Malty Farrugiu

NETKY.SK • 25 August 2014, 15:07 • 2 min
Trnava získala reprezentanta Malty Farrugiu

TRNAVA - Futbalový Spartak Trnava posilnil Jean Paul Farrugia z maltského tímu FC Hibernians, ktorého vedenie účastníka najvyššej slovenskej súťaže mohlo vidieť v akcii počas vzájomného merania síl v 1. predkole Európskej ligy.

slovakia

left justify in out

Reprezentant Malty je po Erikovi Jendrišekovi a Lukášovi Greššákovi treťou posilou Spartaka v krátkom čase. Dvadsaťdvaročný útočník bude v Trnave hosťovať do 30. mája 2015, o čom informoval Spartak prostredníctvom tlačovej správy.

 

"Zatiaľ má za sebou pár tréningov, ešte sme ho nevideli v zápase v našom tíme. Prijali sme však ponuku, pretože sa ozval, že by sa rád dostal do futbalovej Európy. Vykúpil sa, má veľmi skromné platové podmienky napriek tomu, že je reprezentantom Malty. Je na ňom, ako presvedčí, samozrejme, musíme ho vidieť najprv v zápase, než dostane príležitosť v lige, nakoľko je tu veľmi kvalitná ofenzívna dvojica Jendrišek - Mikovič," uviedol tréner Spartaka Juraj Jarábek. 

 

Farrugiu nemôžu andeli doplniť na súpisku pre play-off Európskej ligy, k dispozícii nebude ani na nedeľný ligový zápas proti Senici, nakoľko sa vtedy zúčastní na reprezentačnom zraze pred prípravným stretnutím v Žiline so Slovenskom. Premiéru by si tak v červeno-čiernom drese mohol odkrútiť na pôde Myjavy v deviatom kole Fortuna ligy. 

 

Po príchode nových hráčov do kádra príde aj k posunom smerom von z tímu. V týchto dňoch sa rieši hosťovanie Tomáša Mikiniča. O šikovného krídelníka prejavili záujem Zlaté Moravce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies