Trnava získala Grabeža, Ležaič do Spartaka neprestúpi

NETKY.SK • 12 Júl 2013, 12:53 • 2 min
Trnava získala Grabeža, Ležaič do Spartaka neprestúpi

TRNAVA - Slovenský futbalový klub FC Spartak Trnava definitívne posilní srbský obranca Srdjan Grabež. Dvadsaťdvaročný ľavý bek, ktorý hosťoval na jar v Trnave z druholigového MFK Dubnica nad Váhom, podpísal s novým zamestnávateľom zmluvu na dva roky.

slovakia

left justify in out

"Serdžo je definitívne dotiahnutý, aj administratívne. Môže za náš klub nastúpiť na prvý zápas. V Dubnici sa mu v júni skončila zmluva. Rokovania boli trošku zdĺhavé, ale skôr išlo o detaily. Obsadenie postu ľavého obrancu Grabežom bolo pre nás dôležité, chceli sme prestup dotiahnuť. To sa nám aj podarilo. Sme spokojní, rovnako aj samotný hráč, ktorý chcel od začiatku za Spartak hrávať," informoval agentúru SITA PR a event manažér Spartaka Marek Ondrejka.

Grabežov krajan Igor Ležaič z druholigového FC ŠTK 1914 Šamorín, ktorý bol v Spartaku na skúške, sa s Trnavčanmi nedohodol na podmienkach kontraktu a nebude v nastávajúcej sezóne 2013/2014 hrať za klub zo "slovenského Ríma". "Na dohodu sú potrebné dve strany. So Šamorínčanmi smerovalo všetko k dohode. Ide o zaujímavého futbalistu, ale podmienky hráča a nášho klubu sa líšili, a tak Igor náš tím neposilní," uviedol Marek Ondrejka na margo druhého najlepšieho kanoniera ročníka 2012/2013 v druhej najvyššej slovenskej súťaži. Igor Ležaič strelil v uplynulej sezóne 14 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies