Trnava zdolala Trenčín, Žilina vyhrala v Dunajskej Strede

NETKY.SK • 22 Júl 2013, 07:55 • 2 min
Trnava zdolala Trenčín, Žilina vyhrala v Dunajskej Strede

TRNAVA - Už v prvej minúte center Grabeža skončil na brvne Volešákovej brány.

slovakia

left justify in out

V druhej minúte po faule Kuzmu na Baéza vytiahol na prekvapenie rozhodca Chmura domácemu hráčovi rovno červenú kartu. Diváci búrili o to viac, že trenčianskeho hráča vyniesli na nosidlách a on sa okamžite bez ošetrenia hlásil na hraciu plochu. Hostia z Trenčína povzbudení výsledkom z EL vo Švédsku sa snažili o otvorený útočný futbal a v 18. minúte hlavičku Maleca chytal v páde Rusov. O štyri minúty neskôr zobral Mikovič loptu Oliveirovi, išiel sám na Volešáka, ale kľučka na trenčianskeho kapitána mu nevyšla a bolo po šanci.

V 30. minúte spálil tutovku Malec, keď vyrazenú loptu Rusovom napálil vedľa ľavej žrde. V 32. minúte sa v Trnave druhýkrát červenalo, keď nebezpečný zákrok Baéza ohodnotil rozhodca vylúčením hosťujúceho hráča. V poslednej minúte polčasu strelu Mikoviča pod brvno vyboxoval Volešák na roh a v už nadstavenom čase po rohu na opačnej strane neplatil gól Trenčína pre faul na brankára Rusova.

V druhom polčase začali Trnavčania útočnejšie a v priebehu troch minút strelili dva góly. Najskôr v 55. minúte prenikol do šestnástky Mikovič a bombou pod brvno prekonal Volešáka. V 57. minúte po centri Štepanovského Procházka hlavou pri pravej žrdi rozvlnil sieť druhýkrát. V 63. minúte mohli domáci zvýšiť, keď Vlasko uvoľnil Mikoviča a jeho strelu zrazil Volešák nohami na roh, po ktorom Hodek hlavičkoval do ľavej žrde. V 75. minúte trnavská obrana zbytočne ustupovala pred trenčianskym útočníkom Adim a ten strelou spoza šestnástky prekonal Rusova. V 84. minúte dostal strelec trenčianskeho gólu žltú kartu, čo komentoval, a vzápätí mu rozhodca Chmura ukázal i červenú kartu. Bodkou za stretnutím bola v 90. minúte strela Procházku, ktorá však preletela ponad trenčiansku bránku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies