Trnava v Turecku bez Vyskočila a Kuzmu, chce útočníka

NETKY.SK • 9 Február 2015, 13:02 • 2 min
Trnava v Turecku bez Vyskočila a Kuzmu, chce útočníka

BRATISLAVA - Futbalisti Spartaka Trnava odcestovali v nedeľu do Turecka, kde sa v rámci herného sústredenia budú desať dní pripravovať v lepších klimatických podmienkach na jarnú časť sezóny 2014/2015. V kádri trénera Juraja Jarábka v "krajine polmesiaca" je 20 hráčov, vrátane troch brankárov: doma zostal český útočník Martin Vyskočil, ktorého na dva týždne vyradil natrhnutý sval, ako aj Kamil Kuzma.

slovakia

left justify in out

"Mal zlomeninu tvárového skeletu, ešte nemôže riskovať kontakt s loptou v tvárovej časti. Do hry bude môcť zasiahnuť Kamil najskôr o desať dní. Nateraz sa môže pripravovať iba individuálne, povolené má bežecké aktivity," uviedol trnavský klubový lekár Viliam Vadrna pre oficiálnu internetovú stránku spartak.sk na margo 26-ročného stredopoliara Kuzmu.

 

Na "andelov" čakajú v tureckom Beleku, kde pobudnú do 18 februára, aj tri prípravné stretnutia. Trnavčania si postupne zmerajú sily s japonským druholigovým tímom Šonan Bellmare (v stredu 11. 2.), maďarským prvoligistom DVSC Debrecín (v sobotu 14. februára) a klubom ruskej Premier League Spartak Moskva (v utorok 17. 2.). 

Po odchode Ivana Schranza na ročné hosťovanie do Sparty Praha chcú v Trnave angažovať posily do ofenzívy.

 

Možnosť angažovať Juraja Pirosku z FK Senica napokon padla, ofenzívny záložník sa dohodol na ročnom kontrakte v kazašskom prvoligovom klube FC Kajsar. "Intenzívne pracujeme, nie je to však jednoduché. Máme svoje možnosti a požiadavky, aké musí hráč spĺňať. Nechceme sa unáhliť a urobiť rozhodnutie, ktoré by nás neskôr mohlo mrzieť. Musíme si dobre premyslieť, koho do Trnavy privedieme," uviedol na trnavskom klubovom webe generálny manažér FC Spartak Viktor Blažek a dodal: "Máme rozpracované rokovania, nechceme však o tom v tejto fáze konkrétnejšie rozprávať. V každom prípade potrebujeme hrotového útočníka." Snahou vedenia trnavského klubu je, aby sa nová tvár k tímu pripojila už na sústredení v Turecku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies