Trnava si poistila služby Mikiniča

NETKY.SK • 10 Apríl 2015, 09:57 • 2 min
Trnava si poistila služby Mikiniča

TRNAVA - Futbalista Tomáš Mikinič, ktorý momentálne hosťuje v Zlatých Moravciach, predĺžil so svojím kmeňovým klubom Spartak Trnava zmluvu na budúcu sezónu s opciou.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný stredopoliar či krídelník zotrvá na Požitaví na hosťovaní do konca sezóny. "Sú to pekné pocity, som odchovancom Spartaka a vážim si, že klub so mnou ráta do novej sezóny. Bude na mne, aby som si v lete po návrate vybojoval miesto v tíme," povedal na klubovom webe Tomáš Mikinič.


Trnavský rodák odohral za Spartak doteraz 22 zápasov bez gólového zápisu. Bývalý slovenský mládežnícky reprezentant hosťoval v minulej sezóne vo Varnsdorfe. "Tomáš má 22 rokov, prešiel mládežníckymi kategóriami Spartaka. Stále sa môže zlepšovať, takých futbalistov si klub musí udržať," poznamenal pre klubový web generálny manažér andelov Viktor Blažek.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies