Trnava sa s Piroskom dohodla, Senica je proti

NETKY.SK • 5 Február 2015, 14:00 • 2 min
Trnava sa s Piroskom dohodla, Senica je proti

TRNAVA - Fortunaligový futbalový klub Spartak Trnava má eminentný záujem o kapitána Senice Juraja Pirosku. "Bílí andeli" hľadajú náhradu za Ivana Schranza, ktorý odišiel na ročné hosťovanie do pražskej Sparty.

slovakia

left justify in out

Vedenie Spartaka sa podľa portálu fortunaliga.sk s Piroskom na podmienkach zmluvy dohodlo, no so Senicou nevie nájsť spoločnú reč. "Môžem potvrdiť, že Juraja Pirosku by sme chceli vidieť v našom mužstve. S hráčom sme rokovali, dohodli sme sa, no jeho prestup do Trnavy je momentálne nereálny. Všetko zatiaľ stroskotalo na nedohode klubov," uviedol PR manažér Trnavy Marek Ondrejka.

 

Senica sa svojho najdôležitejšieho hráča vzdať nechce. Po odchodoch oboch krajných obrancov by to bola ďalšia rana do jarných ambícií tretieho tímu Fortuna ligy. "Trnava vyvíja intenzívny tlak, aby Juraja Pirosku získala. My sme však momentálne v takom štádiu, že tohto hráča pustiť nechceme. Názor by sme zmenili iba v prípade, že by ponuka na jeho prestup bola naozaj lukratívna pre náš klub," vyhlásil športový manažér Senice Dušan Vrťo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies