Trnava sa rozlúči so štadiónom proti Slovanu, chce uspieť

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 14:01 • 2 min
Trnava sa rozlúči so štadiónom proti Slovanu, chce uspieť

TRNAVA - Tradičným ťahákom proti odvekému rivalovi sa futbalisti Spartaka Trnava na určitý čas rozlúčia so Štadiónom Antona Malatinského. Po sobotňajšom šlágri proti bratislavskému Slovanu (14.30 h) sa pre rekonštrukciu západnej tribúny a trávnika "presťahujú" do Zlatých Moraviec.

slovakia

left justify in out

"Ide o posledný zápas na našom štadióne, navyše je to derby, takže má veľký náboj. Našou úlohou je dobre sa pripraviť a namotivovať hráčov. Nesmú však byť premotivovaní," upozornil na klubovom webe Spartaka pred atraktívnym duelom tréner "andelov" Juraj Jarábek.

 

Trnavčania ťahajú šnúru troch víťazstiev, v tabuľke im patrí tretia priečka. Slovanisti už s novým realizačným tímom, na čele ktorého po odvolaní Jozefa Chovanca bude Dušan Tittel, potrebujú zabrať, ak chcú zostať v hre o pohárovú Európu. "Vždy je to pre hráčov impulz, ak mužstvo preberie nový tréner. Verím však, že sa to v tomto prípade nepotvrdí. Urobíme všetko, aby sme si udržali dobré výsledky na domácej pôde. Na štadión sa vrátime až v auguste, chceme sa aj preto rozlúčiť pozitívne," predznamenal Jarábek. Jeho tím naposledy uspel v Dunajskej Strede 1:0, predtým doma prevýšil Zlaté Moravce 3:0 a Žilinu 1:0.

 

Ešte stále úradujúci majster ŠK Slovan Bratislava figuruje v tabuľke Fortuna ligy 2014/2015 až na piatom mieste (bilancia 11 - 2 - 11), má 35 bodov a negatívne skóre 30:35. "Belasí" sú prakticky bez šance na obhajobu prvenstva, deväť kôl pred koncom ligy majú priepastný 15-bodový odstup na lídra AS Trenčín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies