Trnava sa pripravuje na veľký zápas, v centre mesta bude niekoľko obmedzení a zákaz predaja alkoholu!

NETKY.SK • 30 Júl 2018, 12:05 • 2 min
Trnava sa pripravuje na veľký zápas, v centre mesta bude niekoľko obmedzení a zákaz predaja alkoholu!

TRNAVA - Slovenský futbalový šampión FC Spartak Trnava stojí pred veľkou príležitosťou preniknúť do ďalšej fázy Ligy majstrov 2018/2019. V minulotýždňovom dueli 2. predkola triumfoval na ihrisku Legie Varšava (2:0) a v utorňajšej odvete pred vlastnými fanúšikmi "andeli" túžia spečatiť postup na úkor poľského protivníka. Zápas na Štadióne Antona Malatinského pod taktovkou Izraelčana Roia Reinshreibera má výkop o 20.30 h SELČ.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že výsledok z Varšavy nečakal nikto, ani na Slovensku či v Poľsku. Legia bola veľký favorit. Od začiatku sme však súpera zaskočili aktívnou hrou. Boli sme vyššie a napádali, z čoho vznikali šance na rýchle protiútoky. Víťazstvo je zaslúžené. Vypracovali sme si viac stopercentných príležitostí. Skóre mohlo byť aj vyššie," uviedol na webe Spartaka stredopoliar Erik Grendel, ktorý do Trnavy zamieril pred touto sezónou z poľského Górnika Zabrze.


Grendel strelil na Lazienkowskej ulici vo Varšave víťazný gól, stal sa tak v poradí 47. strelcom trnavského mužstva na kontinentálnej pohárovej scéne. Najviac gólov za Spartak v pohárovej Európe v minulosti zaznamenali Jozef Adamec (11) a Erik Sabo (9). "V Poľsku som pôsobil tri a pol roka. Chcel som ukázať, že futbal viem hrať, keďže už o moje služby nebol záujem. Dopredu nemôžeme ale nič oslavovať. Odveta bude možno ešte náročnejšia. Treba do nej ísť s pokorou. Strelený gól by zvýšil naše šance na postup," doplnil Grendel. Trnavský klub sa v minulosti na európskej pohárovej scéne stretol iba s jedným poľským súperom - v skupinovej fáze Pohára Intertoto 1974 uhral dve remízy s Wislou Krakov (0:0 doma, 2:2 vonku).

 

img
 

Spartak sa na Legiu naladil sobotňajším ligovým triumfom

Nad FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble vyhrali andeli najtesnejším rozdielom - 1:0. "Samozrejme, tri body berieme všetkými desiatimi. Výkon určite nebol dobrý. Pred zápasom sme riešili problémy so zraneniami - Egho, vypadol aj Greššák. Priznám sa, že niektorých hráčov som šetril. Bolo trochu zložité dostať hráčov po Lige majstrov späť na zem. Z kulisy vo Varšave sa vrátili domov do Trnavy. V hlavách už majú utorkovú odvetu. Nikto sa nechcel zraniť, tie myšlienky tam sú. Nabádali sme ich k tomu, aby sme to zvládli. Prvé dejstvo nebolo vôbec dobré. Viazla nám kombinácia, rozohrávka, všetko dlho trvalo. Zabudnime však na to a tešme sa na utorok. Poďme si to užiť," podotkol trnavský kormidelník Radoslav Látal.

 

Zákaz predaja a pitia alkoholických nápojov

V utorok 31. júla bude platiť od 15.00 h až do polnoci v celom centre Trnavy. Zákaz sa týka predajní potravín, reštaurácií, krčiem a iných verejne prístupných miest na devätnástich uliciach a dvoch námestiach vrátane Trojičného námestia. Mesto Trnava vydalo rozhodnutie na žiadosť Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.  Zákaz platí len na alkoholické nápoje, ktoré majú obsah alkoholu nad 4,1 objemového percenta, desaťstupňového piva sa preto netýka.


Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave v súvislosti s týmto futbalovým zápasom oznámilo, že v utorok približne od 17.00 do 23.30 h uzatvorí Kollárovu ulicu v Trnave od križovatky s Hospodárskou až po vjazd do podzemného parkoviska City Areny. Od obeda bude uzatvorená aj Športová ulica.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies