Trnava s novým trénerom, ViOnu uchmatla Jarábka

NETKY.SK • 16 Máj 2013, 10:58 • 2 min
Trnava s novým trénerom, ViOnu uchmatla Jarábka

ZLATÉ MORAVCE - Futbalistov Spartaka Trnava povedie v nasledujúcej sezóne tréner Juraj Jarábek z konkurenčného klubu FC ViOn Zlaté Moravce. Aprílovú informáciu o rokovaniach zainteresovaných strán vo svojom štvrtkovom vydaní potvrdil denník Šport.

slovakia

left justify in out

"Snažili sme sa ho u nás udržať, ústne sme sa dohodli, ale vábenie z Trnavy bolo silnejšie, preto sa rozhodol zmeniť pôsobisko. Akceptujeme to. Prácu Jarábka v našom klube hodnotím profesionálne veľmi kladne. Potvrdil, že futbalu rozumie, vytvoril správnu hráčsku partiu. Úprimne mu za odvedenú robotu ďakujem a prajem veľa ďalších trénerských úspechov," uviedol pre Šport majiteľ zlatomoravského klubu Viliam Ondrejka. 

Juraj Jarábek (nar. 3. októbra 1962) vedie ViOn v pozícii hlavného kouča od októbra 2009. V Trnave si sadá na sud s pušných prachom, ako je známe, v klube si tréneri "podávajú kľučky". Ešte stále vicemajster Corgoň ligy 2011/2012 vymenil v aktuálnom ročníku troch koučov, po Pavlovi Hoftychovi a Petrovi Zelenskom zachraňuje Spartak v závere ročníka Vladimír Ekhardt.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies