Trnava proti Žiline bez Hodeka, Rusov 334 minút bez gólu

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 17:21 • 2 min
Trnava proti Žiline bez Hodeka, Rusov 334 minút bez gólu

BRATISLAVA - Futbalisti Spartaka Trnava v ostatnom období robia radosť svojim priaznivcom. Po prehre 16. marca v Bratislave so Slovanom (0:2) si zverenci trénera Juraja Jarábka pripísali v Corgoň lige päť víťazstiev v rade: postupne naplno bodovali v Senici (1:0), doma s Trenčínom (3:1), v Myjave (3:0), doma s MFK Košice (1:0) a naposledy v Ružomberku (2:0), čo "andelov" katapultovalo na 3. miesto v tabuľke so 44 bodmi.

slovakia

left justify in out

Na túto úspešnú sériu budú chcieť hráči Trnavy nadviazať aj v sobotňajšom domácom popoludňajšom súboji 28. kola proti Žiline, ktorej hráči v ostatnom vystúpení uspeli pod Dubňom proti Nitre (3:0). "Žilina má svoju kvalitu, výsledky MŠK v tejto sezóne nekorešpondujú so silou ich kádra. Zrejme sa trápia tak ako my v predchádzajúcej sezóne. Hlava asi robí svoje: keď sa nedarí, tak sa nedarí. Proti Nitre však ukázali, že vedia zahrať. Keď u nás podajú kvalitný výkon, bude to veľmi ťažké. Pevne však verím, že ich zdoláme," citoval trnavský klubový web slová brankára Dobrivoja Rusova. Dvadsaťjedenročný gólman Spartaka sa môže pochváliť, že neinkasoval už 334 minút, čo sú takmer celé štyri zápasy. 

 

Trnavského kormidelníka Juraja Jarábka však pred spomenutým duelom so Žilinou trápi zdravotný stav hráčov. Dlhodobo zranení sú Boris Bališ a Filip Deket, skúsený útočník Andrej Hodek má natrhnutý sval a na sobotňajší duel s ním tiež nemôže rátať. "Problémy hlásil aj Kamil Kuzma. V jeho pripade je štart proti Žiline otvorený," doplnil tréner Juraj Jarábek. Smolu mal Martin Kočiš, nastupujúci za juniorku, ale pripravujúci sa s A-mužstvom Spartaka. Na stredajšom tréningu si v súboji zranil členok, čo ho vyradí na päť až šesť týždňov. Momentálne má Kočiš nohu v dlahe a pohybuje sa len s barlami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies