Trnava pripraví aj alternatívne odškodnenie permanentkárov

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 11:23 • 2 min
Trnava pripraví aj alternatívne odškodnenie permanentkárov

TRNAVA - Držitelia permanentných vstupeniek na zápasy futbalistov Spartaka Trnava môžu získať odškodné až vo výške 20 eur. Ako je známe, pre rekonštrukciu trávnika a západnej tribúny odohrajú "andeli" štyri domáce ligové stretnutia aktuálneho ročníka Fortuna ligy 2014/2015 v Zlatých Moravciach.

slovakia

left justify in out

"Prišlo nám niekoľko desiatok mailov, v ktorých bolo 90 percent návrhov o odškodnení takých, ako rozhodlo vedenie klubu. Chceli sme vyjsť v ústrety fanúšikom, z tohto dôvodu padlo rozhodnutie prezentované v utorok," povedal PR a event manažér Spartaka Marek Ondrejka.

 

Takáto forma odškodnenia sa však stretla s nevôľou niektorých priaznivcov. "Aj s takýmito reakciami sme počítali, náš návrh sme teda prezentovali v dostatočnom predstihu. Do nášho prvého duelu v Zlatých Moravciach máme ešte dosť času. Samozrejme, vnímame názory fanúšikov, sú pre nás dôležité. Určite ich zoberieme s plnou vážnosťou a pripravíme aj ďalšiu alternatívu," doplnil na oficiálnej internetovej stránke trnavského klubu Marek Ondrejka.

 

Spartak oznámi alternatívnu možnosť v najbližších dňoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies