Trnava počas výstavby nového štadióna zrejme v Senci

NETKY.SK • 11 December 2012, 13:05 • 2 min
Trnava počas výstavby nového štadióna zrejme v Senci

Trnava počas výstavby nového štadióna zrejme v Senci - Futbal Futbalisti Spartaka Trnava budú počas výstavby nového štadióna zrejme hrávať svoje domáce zápasy v Senci. V rozhovore pre utorňajšie vydanie denníka Šport to naznačil generálny manažér klubu Jo

slovakia

left justify in out

img

Futbalisti Spartaka Trnava budú počas výstavby nového štadióna zrejme hrávať svoje domáce zápasy v Senci. V rozhovore pre utorňajšie vydanie denníka Šport to naznačil generálny manažér klubu Jozef Valovič.

V súvislosti s výstavbou novej City-Aréna v Trnave, ktorá sa má začať na jar 2013, sa ako o prechodnom stánku najskôr hovorilo o neďalekých Piešťanoch. Sťahovanie by si však vyžiadalo nemalé investície, preto sa ako najpravdepodobnejšia alternatíva ukazuje Národné tréningové centrum v Senci. "Musíme zvážiť všetky okolnosti a pritom sa držať licenčného systému. Oficiálnym listom sme požiadali SFZ, aby sme jarné zápasy mohli hrať v Senci. Budeme na tom intenzívne pracovať. Čakajú nás rokovania s primátorom Senca Karolom Kválom i majiteľom SFM Senec Alexandrom Matlákom, ktorého mužstvo je na štadióne doma. Hovoriť musíme aj so zástupcami zväzu, keďže v Senci hrajú zápasy mládežnícke reprezentačné výbery. Potom o výsledkoch rokovaní musíme informovať Úniu ligových klubov," povedal pre denník Šport Valovič.

Definitíva by mala padnúť 15. januára na zasadnutí výkonného výboru SFZ. Ak príde k dohode, Trnava by štadión v Senci využívala do konca sezóny a potom by prišlo k ďalším rokovaniam. Pritom klub musí riešiť aj to, kde bude mužstvo trénovať. "Zaoberáme sa viacerými možnosťami. Boli sme si pozrieť ihriská v Piešťanoch, Hrnčiarovciach a Modranke. Pre mužstvo by však bolo najlepšie, keby trénovalo v Trnave, v hre sú preto stánky miestnych klubov Lokomotívy a Slávie," dodal Valovič.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies