Trnava odštartuje prípravu na novú sezónu 6. júna

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 20:06 • 2 min
Trnava odštartuje prípravu na novú sezónu 6. júna

TRNAVA - Futbalisti Spartaka Trnava už pred koncom prebiehajúcej fortunaligovej sezóny poznajú dátum štartu prípravy na budúci ročník. Ten majú naplánovaný na 6. júna a je prispôsobený aj predpokladanej účasti v Európskej lige.

slovakia

left justify in out

Na istotu štartu v EL potrebuje Spartak vo zvyšných dvoch ligových kolách získať tri body. Ak sa to podarí, prvý zápas na európskej scéne si fanúšikovia nebudú môcť vychutnať priamo na štadióne. Spartak totiž pyká za neprístojnosti divákov vo vlaňajšom dueli s PAOK Solún okrem pokuty aj zavretím štadióna zo strany UEFA na jedno stretnutie, pripomenul portál Trnavský hlas.

 

Prvé predkolo EL by Trnavčania hrali ešte počas európskeho šampionátu 30. júna a 7. júla. V predbežnom pláne prípravy Spartaka na novú sezónu figuruje sústredenie neďaleko Terchovej (13. až 18. júna) a prípravné zápasy so Skalicou (10. alebo 11. júna), nemenovaným tímom v Poľsku (17. júna) a Olomoucom (24. júna v Kroměříži). Nová sezóna Fortuna ligy sa začne 16. júla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies