Trnava nezvládla vstup do derby a nestačila na Slovan

NETKY.SK • 14 September 2020, 09:14 • 2 min
Trnava nezvládla vstup do derby a nestačila na Slovan

BRATISLAVA- V klasickom derby Fortuna Ligy si Spartak Trnava nedokázal poradiť s domácim Slovanom Bratislava, prvý polčas bol pre obe strany rozhodujúci.

slovakia

left justify in out

Trnava nezachytila začiatok zápasu

Na začiatku zápasu dali futbalisti najavo nespokojnosť s opatreninami, ktoré sa týkajú obmedzenia vstupu fanúšikov na štadióny, tým že prvú polminútu nejavili zaújem o hru. Týmto gestom dali jasne najavo, že futbal fanúsikov potrebuje.

 

 

Začiatok zápasu bol nevýrazný z oboch strán ale v 13.minúte po centri Rafaela Rataa, otvoril skóre Slovinec Zan Medvedev a poslal Slovan do vedenia 1:0. Netrvalo dlho a Slovan pridal ďalší úder, po zbytočnom faule Mikoviča pred šestnástkou si postavil loptu na priamy kop Španiel Nono. Nono sa trafil nádherne a zvýšil vedenie Slovana na 2:0.

 

 

Trnava po druhom inkasovanom góle zlepšila svoj herný prejav a v 34.minúte vyslal dobrý strelecký pokus Erik Pačinda. Hneď nato mal obrovskú šancu Bukata ale vo vyloženej príležitosti nedokázal prekonať domáceho brankára. Slovan sa dostal ešte do jednej dobrej prílžitosti ale skvelý zákrok Rusova zachránil Trnavu od trojgólového manka.

 

 

V druhom polčase Trnava navyšovala tlak a v 70.minúte si Pačinda naskončil na center od Matúša Turňu ale hlavičkoval len do bočnej siete. Slovan si v druhom polčase strážil dvojgólový náskok a v závere zápasu Trnavu do šancí púšťal len sporadicky. Ján Vlasko vyskúšal svoje šťastie z priameho kopu ale trafil len múr, čo znamenalo 3 body pre Slovan a smutný výsledok pre dobre hrajúci Spartak. „Zápas rozhodli dva rýchle góly, ktoré sme dostali v úvode zápasu. Pri prvom sme nepokryli hráča v šestnástke, čo sa na ligovej úrovni nesmie stávať. Druhý gól z priameho kopu pekne trafil. Do druhého polčasu sme sa snažili zmeniť rozostavenie, ale v útočnej fáze sme boli málo nebezpeční.“, sa vyjadril tréner Spartaku Marián Šarmír.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies