Trnava nastúpi proti Trenčínu už aj s uzdraveným Godálom, Čonka je otázny

NETKY.SK • 9 December 2016, 17:03 • 2 min
Trnava nastúpi proti Trenčínu už aj s uzdraveným Godálom, Čonka je otázny

TRNAVA - Futbalisti Spartaka Trnava nastúpia v nedeľňajšom stretnutí 19. kola Fortuna ligy 2016/2017 proti AS Trenčín (17.30 h na Štadióne Antona Malatinského) už aj s uzdraveným stopérom Borisom Godálom, ktorý pre chrípku vynechal derby so Slovanom Bratislava a predtým aj duel so Spartakom Myjava.

slovakia

left justify in out

"Matúš Čonka dohral na Pasienkoch záverečné momenty s veľkými bolesťami členka. S mužstvom už opäť začal trénovať, jeho štart proti Trenčínu je však otázny," informoval portál trnavskyhlas.sk.

 

Po zápase s Trenčínom hráči v pondelok absolvujú spoločný obed s vedením klubu a následne sa rozídu na dovolenky. Zimnú prípravu, v ktorej tento rok nie je naplánované sústredenie v Turecku, odštartujú 6. januára.

 

Spartaku Trnava patrí v tabuľke pred posledným jesenným kolom štvrtá priečka, úradujúci majster z Trenčína figuruje až na 8. mieste s osembodovou stratou na "bílích andelov".

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies