Trnava nastúpi na duel v Turecku v dresoch Zlatých Moraviec

NETKY.SK • 11 Február 2015, 12:15 • 2 min
Trnava nastúpi na duel v Turecku v dresoch Zlatých Moraviec

BELEK - Futbalisti Spartaka Trnava sa predstavia v stredajšom prvom prípravnom stretnutí na hernom sústredení v tureckom Beleku proti japonskému tímu Šonan Bellmare v dresoch ďalšieho účastníka najvyššej slovenskej súťaže FC ViOn Zlaté Moravce.

slovakia

left justify in out

"Pri preprave batožín sa na letisku stratila práve tá, v ktorej sme prepravovali zápasové dresy. Keďžu ju letecká spoločnosť zatiaľ nedoručila, proti japonskému tímu nastúpime v zapožičaných dresoch od Zlatých Moraviec. Tím FC ViOn je ubytovaný v susednom hoteli," uvádza oficiálna internetová stránka trnavského klubu. Súper "andelov" vyhral v Japonsku druhú najvyššiu súťaž a od marca bude pôsobiť ako nováčik J-League.

 

Zverenci kormidelníka Juraja Jarábka sa od pondelka naplno pripravujú v "krajine polmesiaca": po rannej rozcvičke tréneri ordinujú tímu dva tréningy denne. Vo večerných hodinách má mužstvo k dispozícii regeneráciu a bazén. "Pre zranenie zatiaľ len individuálne zaberajú Ján Vlasko a Martin Tóth. Ostatní hráči sú k dispozícii. Ihriská sú asi päť minút cesty autobusom od hotela," dopĺňa informácie web spartak.sk. 

 

Na futbalistov Trnavy čakajú v tureckom Beleku, kde pobudnú do 18 februára, tri prípravné stretnutia. Okrem spomenutého stredajšieho duelu proti japonskému mužstvu Šonan Bellmare si zmerajú sily s maďarským prvoligistom DVSC Debrecín (v sobotu 14. februára) a s ruským účastníkom Premier League Spartakom Moskva (v utorok 17. 2.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona