Trnava chystá prvý celomestský ples seniorov

NETKY.SK • 3 Január 2016, 15:10 • 2 min
Trnava chystá prvý celomestský ples seniorov

TRNAVA - Tohtoročnú plesovú sezónu v Trnave obohatí 1. ples seniorov. Je určený vekom starším, ale srdcom mladým Trnavčanom, ktorí sa radi zabavia v kolektíve rovesníkov. Po tradícii spoločenských zábav, ktoré pripravujú jednotlivé denné centrá, ide o vôbec prvé celomestské podujatie tohto druhu.

slovakia

left justify in out

"Myšlienka vznikla už pred dvoma rokmi na podujatí Veľtrh pre seniorov," povedala pre TASR predsedníčka Krajskej organizácie Jednoty dôchodcov Slovenska (JDS) Margita Fabiánová. Organizátori, ktorým je spolu s JDS aj mesto, si dali za cieľ privítať na podujatí čo najväčší počet seniorov. "Rozhodli sme sa preto, že podujatie posunieme do skorších hodín a nebudeme vôbec trvať na klasickom plesovom oblečení, postačí spoločenské," dodala Fabiánová. Akcia je určená nielen pre páry, ale tiež pre partie mužov či žien bez partnerov, ktorí si chcú zatancovať. K tomu im bude na striedačku hrať živá hudba a diskdžokej, podávať sa bude večera a občerstvenie. "Po skončení by mal byť k dispozícii autobus, ktorý rozvezie účastníkov plesu do ich domovov," povedala Fabiánová.

 

Ples seniorov sa uskutoční v sobotu 6. februára v Mestskej športovej hale, kde sa každoročne koná Ples mesta. V tomto roku však túto mestskú spoločenskú akciu posunuli do jedného z miestnych hotelov na 5. februára. Vstupenky na ples seniorov sa budú podľa slov predsedníčky JDS predávať na recepcii v malometrážnych bytoch na Clementisovej ulici. "Počítame s distribúciou tak, že záujemcovia sa prihlásia v denných centrách a potom sa spoločne vstupenky zakúpia. Samozrejme, že môžu prísť aj jednotlivci," dodala.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona