Trnava bude hrať proti Tirane jednoznačne na výhru, Albánci meškali

NETKY.SK • 21 Júl 2011, 07:56 • 2 min
Trnava bude hrať proti Tirane jednoznačne na výhru, Albánci meškali

Trnava bude hrať proti Tirane jednoznačne na výhru, Albánci meškali

slovakia

left justify in out

img

V tábore futbalového klubu FC Spartak Trnava si pred odvetou 2. predkola Európskej ligy UEFA 2011/2012 s albánskou FK Tirana uvedomujú zradnosť remízy 0:0 z prvého zápasu. "Červeno-čierni"" ale budú hrať jednoznačne na víťazstvo, čo potvrdil na oficiálnej tlačovej konferencii pred štvrtkovým súbojom (výkop o 19.00 h) tréner Pavel Hoftych.
      "Výsledok je nádejný, ale zradný. Ak Tirana dá gól, bude vo výhode. My ale budeme chcieť hrať na víťazstvo, nepôjdeme čakať a strážiť výsledok, to by bola samovražda. Majú dobré schopnosti smerom dopredu, vedia hrať jeden na jedného," povedal médiám Hoftych, ktorý priblížil aj momentálny zdravotný stav mužstva: "Komplikáciou pre nás je fakt, že nebude hrať zranený Kone. Situácia s Bicákom je podobná, síce s nami už trénoval, ale nepredpokladám, že bude pripravený, keďže trénoval len ľahko. To sú pre nás straty. Na druhej strane Tomaček by sa mal dať do poriadku."
      Český kormidelník tiež prezradil novinky z tábora súpera, ktorý sa pred odvetou prezentoval sebavedomými vyhláseniami: "Súper je dosť sebavedomý, chce sa u nás presadiť technickou hrou a my tiež máme pred ním rešpekt. Ale to, že trochu zľahčujú náš tím, bude pre hráčov v kabíne veľkou motiváciou. Podľa nich máme v tíme iba jedného futbalistu Tomačeka, takže sme sa rozhodli nepostaviť ho do základu a uvidíme, ako si s týmto poradia."
      Za hráčsku kabínu sa vyjadril Marek Kaščák, ktorý sa prezentoval výborným výkonom v Čiernej Hore proti Zeta Golubovci: "Ja môžem za hráčov povedať, že urobíme všetko pre postup. Chceme našim fanúšikom priviesť Levski Sofia. Verím, že sa to podarí."
      Hráči Tirany v stredu meškali s príchodom a tak na tlačovej konferencii absentoval španielsky tréner Julian Rubio Sanchez. "Remíza s Tiranou je hrateľná, musíme si dať ale pozor, je to nebezpečný výsledok. Je to výzva pre nás všetkých, aby sme postúpili. Chcem zároveň ospravedlniť trénera Tirany, ktorá zmenila príchod, až o 16.30 priletia do Budapešti a na 99 percent tak odpadá ich tréning v čase zápasu. Reglement UEFA hovorí, že v deň zápasu im už nemusíme dať k dispozícii štadión, ale v rámci kolegiality im umožníme trénovať niekde v náhradných priestoroch. Príde asi sto fanúšikov Tirany," informoval generálny manažér Jozef Valovič.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies