Triumf pištoliara Tužinského v Belehrade

NETKY.SK • 15 December 2013, 11:05 • 2 min
Triumf pištoliara Tužinského v Belehrade

BELEHRAD - 38. ročník medzinárodných pretekov v streľbe zo vzduchových zbraní v Belehrade.

slovakia

left justify in out

V úvodný súťažný deň na 38. ročníku medzinárodných pretekov v streľbe zo vzduchových zbraní v srbskom Belehrade sa v kvalitnej konkurencii zo slovenských reprezentantov presadil takisto ako vlani pištoliar Juraj Tužinský.

V sobotu, keď sa súťažilo v rámci podujatia pod názvom "Trofej Belehradu", si člen VŠC Dukla Banská Bystrica vybojoval výkonom 585 bodov prvenstvo vo vzduchovej pištoli 60 v kategórii mužov. Pred rokom skončil druhý za víťazným Olegom Omelčukom z Ukrajiny, s ktorým si tentoraz umiestnenia vymenili. 

Medzi juniormi skončili hneď za stupňom víťazov Jakub Polák (4.), Patrik Stojka (5.) a Matej Kovács (6.). V kategórii junioriek atakovali najvyššie priečky Kristína Spišáková (5.) vo vzduchovej puške 40 a Alexandra Nagyová (6.) i Samuela Ernstová (7.) vo vzduchovej pištoli 40. Vo vzduchovej puške 60 sa do prvej desiatky v mužskej konkurencii dostal ďalší člen banskobystrickej Dukly Zoltán Baláž, ktorého klasifikovali na 9. pozícii (619,8 b.). 

V nedeľu sú na programe preteky v rámci "Veľkej ceny Belehradu“. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona