Triumf mladej slovenskej boxerky na turnaji vo Švédsku

NETKY.SK • 6 Február 2017, 11:47 • 2 min
Triumf mladej slovenskej boxerky na turnaji vo Švédsku

BORAAS- Mladá slovenská reprezentantka v boxe Jessica Triebeľová triumfovala na tohtotýždňovom medzinárodnom turnaji s názvom Golden Girl vo Švédsku. Stále iba 15-ročná Oravčanka (nar. 11. apríla 2001) jednoznačným spôsobom zdolala v ringu všetky tri svoje súperky.

slovakia

left justify in out

Triebeľová, ktorá si vlani v septembri medzi mladšími dorastenkami vybojovala v kategórii do 54 kg v tureckom meste Ordu zlatú medailu, potvrdila svoj obrovský talent aj na podujatí vo švédskom meste Boraas. V piatkovom štvrťfinále zdolala Írku Rebeccu Tooheyovú 5:0 na body, v sobotňajšom semifinále si poradila s Kanaďankou Tatianne Antunesovou (4:1 na body) a v nedeľňajšom finále ju nezastavila ani fínska jednotka Vilme Viitanenová.

 

Mladá slovenská pästiarka podľa tlačovej správy zvíťazila nad severankou v dueli o celkové prvenstvo jasne 5:0 na body a v kvalitnej konkurencii (v ringu sa predstavilo dovedna 250 žien) sa tešila z ďalšieho významného úspechu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies