Trio Kucka, Pekarík, Ďurica dorazí do Rakúska v pondelok

NETKY.SK • 22 Máj 2016, 22:06 • 2 min
Trio Kucka, Pekarík, Ďurica dorazí do Rakúska v pondelok

BRATISLAVA - V pondelok sa k slovenskej futbalovej reprezentácii na sústredení v Rakúsku pred blížiacim sa EURO vo Francúzsku pripojí trio Ján Ďurica, Juraj Kucka a Peter Pekarík. V nedeľu dopoludnia absolvovalo tréningovú jednotku všetkých 22 prítomných hráčov, informoval web Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

slovakia

left justify in out

"Po spoločnej rozcvičke sa Tomášovi Hubočanovi venoval fyzioterapeut Marián Drinka. Štvorici Hamšík, Škrtel, Ďuriš a Nemec sa venoval kondičný tréner Martin Rusňák so sadou cvičení na výbušnosť, rýchlosť a obratnosť. Zvyšných štrnásť hráčov do poľa sa rozdelila do siedmich dvojíc, ktoré medzi sebou zvádzali urputné súboje v hre dvaja na dvoch (+ brankári) na ploche približne dvoch šestnástok," informoval SFZ.

 

Popoludní dostali hráči plánované osobné voľno, ktoré potrvá 24 hodín do pondelkového obeda, Hubočan ho strávil behom po ihrisku spolu s kondičným trénerom Rusňákom. Hráči aj členovia realizačného tímu si zahrali golf a footgolf.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona