Trinásťročný Ladislav, ktorého zrazili v Bratislave policajti, zomrel v nemocnici

NETKY.SK • 13 December 2016, 13:30 • 2 min
Trinásťročný Ladislav, ktorého zrazili v Bratislave policajti, zomrel v nemocnici

BRATISLAVA – Trinásťročný chlapec, ktorého začiatkom decembra zrazili na bratislavskom sídlisku Petržalka policajti, podľahol zraneniam.

slovakia

left justify in out

Túto informáciu priniesla TV JOJ, podľa ktorej nechce nemocnica podávať s ohľadom na súkromie rodiny bližšie informácie.

 

Polícia už podľa televízie ukončila vyšetrovanie, ale stále čaká na znalecké posudky. Policajtovi, ktorý chlapca zranil hrozí v prípade obvinenia väzenie a strata zamestnania.

 

"Vyšetrovateľ inšpekcie ministerstva vnútra začal stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenie," povedala pre TV JOJ policajná hovorkyňa Andrea Dobiášová a dodala: "Momentálne prebiehajú procesné úkony, boli ukončené výsluchy svedkov. Všetrovateľ čaká na znalecké posudky o technickom stave vozidla."

 

V bratislavskej mestskej časti Petržalka zrazilo v piatok (2.12.) vo večerných hodinách služobné policajné auto maloletého chlapca.

 

Ten utrpel vážne zranenia, s ktorými bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

 

Vodič policajnej hliadky podľa jej slov prechádzal so služobným vozidlom po Betliarskej ulici v smere k nemocnici na Antolskej ulici. "Pri zastávke MHD Ľubovnianska, došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k stretu s maloletým chodcom, ktorý vošiel na vozovku spred autobusu MHD stojaceho na zastávke,"spresnila Mihalíková.

 

Vodič policajného auta bol na mieste nehody podrobený dychovej skúške, ktorá požitie alkoholických nápojov vylúčila.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies