Trinásťročná Singhová si pred premiérou roztrhla plavky

NETKY.SK • 8 August 2016, 09:47 • 2 min
Trinásťročná Singhová si pred premiérou roztrhla plavky

RIO DE JANEIRO - Ani roztrhnutý overal a zmena plaviek na poslednú chvíľu nezastavili nepálsku plavkyňu Gauriku Singhovú na ceste za víťazstvom v jej rozplavbe.

slovakia

left justify in out

Vo veku 13 rokov najmladšia olympionička v Rio de Janeiro síce do semifinále na 100 m znak nepostúpila, napriek tomu bola zo svojho pôsobenia pod piatimi kruhmi nadšená.

 

Čas 1:08,45 min jej stačil na 31. miesto a do elitnej šestnástky sa neprebojovala. Tesne pred štartom rozplavby si poškodila overal a na poslednú chvíľu ho musela vymeniť. "Nechtom som si urobila na plavkách riadnu dieru. Zo zmeny overalu som bola nervózna, ale plávalo sa mi dobre," povedala mladučká plavkyňa. Atmosféru v Riu si užíva. "Je to niečo neskutočné. Som veľmi vďačná, že som dostala príležitosť štartovať na olympiáde. Bol to skvelý pocit, keď som po pretekoch videla na výsledkovej tabuli moje meno," dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona