Trinásť osôb prišlo o život pri požiari vo Filadelfii

NETKY.SK • 5 Január 2022, 18:01 • 2 min
Trinásť osôb prišlo o život pri požiari vo Filadelfii

NEW YORK – Trinásť ľudí vrátane siedmich detí prišlo v stredu o život pri požiari bytového domu v americkom meste Filadelfia, informovali agentúry AP a AFP.

slovakia

left justify in out

Filadelfský hasičský zbor oznámil, že jeho príslušníci prišli na miesto požiaru o 6.40 h miestneho času (12.40 h SEČ). Hasiči hlásili „silný oheň na druhom poschodí trojposchodového obytného domu“. Požiar dostali podľa svojich vyjadrení pod kontrolu za 50 minút. Oheň si podľa hasičov vyžiadal 13 obetí na životoch vrátane siedmich detí a ďalšie dve osoby boli prevezené do nemocnice.

 

img

 

Polícia podľa stanice CNN oznámila, že trojposchodový dom bol prerobený na dva byty. Vyšetrovatelia sa snažia zistiť príčinu a pôvod požiaru. Filadelfia je najväčšie mesto amerického štátu Pensylvánia, ktorý sa nachádza v severovýchodnej časti USA. Mesto má približne 1,6 milióna obyvateľov.

 

Možno vás zaujme: Mini domy sú IN!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona