Tridsiatnik Torres verí, že v Brazílii nebude chýbať

NETKY.SK • 20 Marec 2014, 13:03 • 2 min
Tridsiatnik Torres verí, že v Brazílii nebude chýbať

MADRID - Kanonier v službách FC Chelsea vo štvrtok oslávil tridsiatku.

slovakia

left justify in out

Fernando Torres si myslí, že má čo ponúknuť španielskej futbalovej reprezentácii na brazílskej ceste za obhajobou titulu majstrov sveta. Kanonier v službách FC Chelsea vo štvrtok oslávil tridsiatku a napriek solídnej klubovej sezóne sa nezmestil do kádra Vicenteho del Bosqua na marcový prípravný zápas s Talianskom. V hierarchii španielskych útočníkov sa pred neho dostali Diego Costa aj Álvaro Negredo. Na Stamford Bridge mu tiež pribudol konkurent príchodom Samuela Eto´a.

"Vo futbale nikdy neviete, čo bude o mesiac. Jediné, čo môžem spraviť, je tvrdo pracovať, pretože najdôležitejšia časť sezóny je ešte len pred nami. Na šampionát pôjdu tí, čo budú v najlepšej forme," povedal bývalý hráč Atlética Madrid a FC Liverpool. 

 

Torres nechýbal pri žiadnom z úspechov Španielska v doterajšej zlatej ére. Bol členom víťazných výberov na majstrovstvách Európy 2008 a 2012 a na svetovom šampionáte 2010.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies