Tridsaťštyriročná exjednotka Venus prvý raz uspela v Kanade

NETKY.SK • 6 August 2014, 11:04 • 2 min
Tridsaťštyriročná exjednotka Venus prvý raz uspela v Kanade

MONTREAL - Americká tenistka Venus Williamsová má už 34 rokov a v minulosti bola líderkou svetového rebríčka, napriek tomu až do utorka nedosiahla ani jedno zápasové víťazstvo na kanadskej pôde, kde sa každoročne - putovným spôsobom - koná jeden z najvýznamnejších turnajov mimo grandslamových. V Montreale dokonca nikdy ani len nehrala.

slovakia

left justify in out

"Nemôžem tomu uveriť. Píše sa rok 2014..." podotkla podľa webu WTA staršia zo sestier Williamsových po tom, ako v 1. kole Rogers Cupu prekonala Rusku Anastasiu Pavľučenkovovú 6:1, 3:6, 6:2. Venus v minulosti štyri razy hrala v Toronte, ktoré sa koná v nepárnych rokoch. Debutovala už v sezóne 1995. 

 

"Celý čas som sa tešila na príchod do Montrealu. Nové mesto, nové miesto. Toľko som o ňom počula. Napokon som teda tu - dvadsať rokov po tom, ako som vstúpila na okruh," s úsmevom vyhlásila Venus (26. v renkingu), ktorú v 2. kole čaká 19-ročná kazašská reprezentantka s ruským pôvodom Julia Putincevová (164.): "Nikdy nikoho nepodceňujem. Ona prešla kvalifikáciou a potom zdolala Flaviu Pennettovú, ktorá má úžasný rok. Musí teda hrať dobre a treba sa na to pripraviť." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies