Tricky zverejnil singel Sun Down

NETKY.SK • 28 August 2014, 15:09 • 2 min
Tricky zverejnil singel Sun Down

LONDÝN - Britský hudobník Tricky zverejnil singel Sun Down, ktorý nahral so speváčkou Tirzah. Skladba sa bude nachádzať na interpretovom novom albume Adrian Thaws, ktorý plánuje vydať 8. septembra.

slovakia

left justify in out

Z novinky už predstavil piesne Lonnie Listen a Nicotine Love, v ktorej hosťuje Francesca Belmonte. O produkciu nahrávky sa stará sám 46-ročný rodák z Bristolu, vlastným menom Adrian Nicholas Matthews Thaws. Okrem spomínaných umelkýň sa na jej tvorbe podieľajú aj Nneka, Mykki Blanco, Bella Gotti a Blue Daisy.

 

 

Tricky bol členom už nefungujúcej formácie The Wild Bunch, z ktorej v druhej polovici 80. rokov minulého storočia vznikli Massive Attack. Ako sólista debutoval v roku 1995 nahrávkou Maxinquaye, z ktorej pochádzajú single ako Overcome, Black Steel či Pumpkin. Štúdiovku nominovali na Mercury Prize a britský týždenník New Musical Express (NME) ju vyhlásil za Album roka. Zatiaľ posledný album s názvom False Idols vydal vlani v máji. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies